top of page

Juridisk informasjon

Generell informasjon

Elman Norge AS er et aksjeselskap stiftet under norsk lov. Selskapets forretningskontor er i Russerveien 5, 7652 Verdal, Norge. Elman Norge AS og/eller dets datterselskaper/søsterselskaper i Norge ("ELMAN", "vi", etc.) leverer produkter, tjenester, og nettsider til sine kunder og besøkende.

 

ELMAN tilbyr sine tjenester underlagt visse vilkår og betingelser. Du finner vilkårene her.

 

Elman Norge AS er ansvarlig for innholdet på alle ELMANs nettsteder.
Eksempler er bedriftsinformasjon, informasjon om produkter og tjenester, nyheter, artikler mv.

 

Ansvarsfraskrivelse

Innholdet på ELMANS nettsider leveres til deg som det er. Det gis ingen garanti for nettsiden's brukervennlighet, oppløsning, pålitelighet eller gyldighet til innholdet. ELMAN er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte skader som kan være forårsaket av bruk eller utnyttelse av innholdet på nettstedet. Vi er heller ikke ansvarlige for tredjeparts nettsider som inneholder referanser eller lenker til ELMANs nettsider.

 

ELMANs nettsteder kan inneholde lenker eller referanser til andre nettsteder som vi ikke administrerer. ELMAN er ikke ansvarlig for innhold, kommentarer eller programvare på tredjeparts nettsteder.

 

Tredjeparts open source apper, enheter og programvare

ELMAN-tjenester og nettsteder kan integreres med eller på annen måte samhandle med tredjepartsapper, nettsteder og eksterne applikasjoner. Bruken av eksterne applikasjoner og enheter kan være underlagt ytterligere vilkår og retningslinjer gitt til deg av den aktuelle tredjeparten. ELMAN garanterer ikke at eksterne enheter eller enheter er kompatible med ELMAN-tjenestene.

 

Immaterielle rettigheter

ELMAN er et registrert varemerke som tilhører ELMAN. ELMAN forbeholder seg alle rettigheter til de registrerte varemerkene.

Informasjon som publiseres på ELMANs nettsider tilhører ELMAN eller brukes med tillatelse fra rettighetshaveren. Å lage kopier, presentasjoner, distribusjon, visning eller annen overføring av informasjonen på nettstedet til offentligheten er, med unntak av strengt privat bruk, forbudt med mindre det gjøres med samtykke fra ELMAN.

 

Om personopplysninger

All behandling av personopplysninger skjer i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Vennligst finn mer informasjon i vår personvernerklæring.

 

Om informasjonskapsler

ELMANs nettsted bruker informasjonskapsler. Vennligst finn mer informasjon i våre retningslinjer for informasjonskapsler.

 

Begrensning og forbud

Du er ansvarlig for å sikre at informasjonen og vedleggene som gis via våre nettsider ikke inneholder feil, lenker til svindelnettsteder eller skadelig programvare. ELMAN har rett til å blokkere eller begrense besøkende og brukere fra å få tilgang til nettstedet. I tilfelle vi oppdager uventet aktivitet, som forfalskning, tjenestenektangrep eller annen mistenkelig oppførsel, har ELMAN rett til å prøve å identifisere brukerens data som IP-adresse og blokkere brukeren uten spesifikk varsel.

 

Om denne juridiske informasjonen

Du kan ha visse rettigheter i henhold til gjeldende lov som ikke kan begrenses av en kontrakt. Denne juridiske informasjon er på ingen måte ment å begrense disse rettighetene.

bottom of page