top of page

Maritime

Som en maritime partner tilbyr vi vedlikehold, installasjoner og rådgivning på alle typer fartøy innenfor maritime sektor. I tillegg har vi eget verksted som kan reparere de fleste komponenter innenfor skipselektronikk.

Kontroll og takst

Vi utfører både el-kontroller og taksering av bolig, hytter, sameie/borettslag, driftsbygninger og næringsbygg etter NEK 405. Når en kontroll er gjennomført vil du få en grundig tilstandsrapport med anbefalinger til eventuelle forbedringer.

Energi og solcelle

Vurderer du å installere solceller, anskaffe deg ny varmepumpe eller er nysgjerrig på smarthusløsninger?

Vi tilbyr rådgivning, salg og montering av alt dette via vår egen energiavdeling.

Elektriker

Om du skal bygge nytt, renovere eller trenger å flytte en stikkontakt er det alltid lurt å bruke dyktige fagfolk. Vi lytter til dine behov og ønsker, og vil med vår kompetanse kunne gi deg råd og veiledning. Sammen finner vi den beste de beste løsningene-

Næring og industri

En bedriftseier vil med jevne mellomrom ha behov for elektriker. I Elman har vi spesialister innenfor næring, industri og automasjon. Vi tilbyr alt fra enkeltoppdrag til rammeavtaler og prosjekter for bedrifter, borettslag og sameier.

Landbruk

Elektriske installasjoner i landbruket er krevende. Utstyret blir ofte utsatt for ekstra slitasje, overbelastning, vibrasjoner, fukt, støv og gass. Gjennom vår erfaring og kompetanse kan vi tilby gode og driftssikre løsninger for hele landbruket.

Våre tjenester

Elman leverer elektrotjenester til private og næringsliv. Med over 170 ansatte og et bredt tjenesteutvalg har vi utviklet oss til en av de ledende elektroentreprenørene i regionen.

bottom of page