top of page

15 år i bransjen!

I mars 2023 var en ny milepæl nådd - Elman feiret 15 år. Dette ble gjennomført i kjent Elman-stil sammen med alle våre ansatte og partnere. Vi nådde også en annen milepæl - et mål om å nå en omsetning på 200 millioner til jubileet. Dette klarte vi og når regnskapet var klart hadde vi en samlet omsetning på 277 millioner i Elman-gruppen.

Sosial når vi kan.

En av våre suksessfaktorer har vært det sosiale og arrangementer for ansatte. Jubileet, sammen med mange andre årlige arrangement har blitt en del av vår kultur og noe vi prioriterer høyt.

Tilstede og lokal.

Det å støtte lag, arrangement og foreninger i nærmiljøet er viktig for oss. Derfor er vi er tilstede på mange ulike arenaer rundt om i Trøndelag. Vi ekstra stolte over å ha delt ut over 4000 spillertrøyer barneidrett, og fått lov å delta på spennende prosjekter som "Elman akademiet" og "Elman Stadion i Vuku".

«Å vårrå annerledes»

var grunntanken når der første Elman bedriften ble stiftet 1. februar 2008. Siden den gang vi hatt et mål og motto at vi skal «vårrå annerledes» - både for våre ansatte og kunder.

Etter god start på Verdal og Levanger ble det etter noen år tydelig at det var rom for flere Elman bedrifter i Trøndelag. En strategi ble lagt og denne har gjort Elman til en av de fremste elektroentreprenørene i Trøndelag med totalt 6 bedrifter fra Trondheim i sør til Brønnøysund i nord.

Fantastiske ansatte!

I Elman kommer det hver dag over 170 fantastiske ansatte på jobb som står på, tenker nytt, finner gode løsninger for våre kunder.

Her finner du både kvinner og menn, unge å eldre i stillinger som lærlinger, montører, teknikere, administrasjon og ledelse.

bottom of page