top of page

15 år i bransjen!

I mars 2023 var en ny milepæl nådd. Elman hadde blitt 15 år. Dette ble feiret i god Elman-stil sammen med alle våre ansatte. Vi nådde også en annen milepæl. Vi satte i 2018 et mål om 200 millioner i omsetning til dette jubileet - det klarte vi og når 2022 var avsluttet hadde Elman en samlet omsetning på 277 millioner.

Sosial når vi kan

En av våre suksessfaktorer har vært fokus på det sosiale. Dette har vi prioritert høyt, og det har blitt en viktig del av vår kultur. Så ofte vi kan lager vi gode arenaer for sosiale arrangement.

Tilstede og lokal

Vi er tilstede på mange arenaer og lag rundt om i Trøndelag, og er med på flere spennende prosjekter som blant annet Elman akademiet og Elman Stadion i Vuku. Noe vi er ekstra stolte over er de nærmere 3000 spillertrøyene som er delt ut til ulike klubber.

«Å vårrå annerledes»

Den første Elman bedriften ble stiftet 1. februar 2008 av fire grundere på Verdal. Helt fra starten har vi hatt et mål om «å vårrå annerledes» - både for våre ansatte og kunder.

Klar for Trøndelag
Etter stødig og god vekst på Innherred ble det etter noen år tydelig at det var rom for flere Elman-bedrifter. En strategi for videre vekst ble iverksatt og har gjort Elman til en av de fremste elektroentreprenørene i Trøndelag. Vi er i dag 6 bedrifter fra Trondheim i sør, til Brønnøysund i nord - alle med lokalt eierskap.

Våre fantastiske ansatte

I våre 6 selskaper jobber det over 170 fantastiske ansatte som hver dag står på, tenker nytt, finner løsninger og leverer trygge og gode installasjoner til våre kunder. 

 

Våre ansatte er både kvinner og menn i stillinger som lærlinger, montører, administrasjon/ledelse, og teknikere som alle bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Hvem er vi?

bottom of page